Почитателите на класическите походови стратегии най-вероятно чакат с нетърпение появата на Wasteland 3, но дотогава има още време. Ако всичко онова, което сте видели и чули за играта обаче не ви стига, то ще се зарадвате на видеото по-долу – близо час игра от геймплея на играта на Incile Entertainment. Видеото идва от канала на Роб Крам, ветеран в игровата индустрия, който се е сдобил с възможността да играе Wasteland 3 по-рано от всички други.

Що се отнася до машината му, то тя е с характеристики GeForce RTX 2080 Ti, Intel Core i9-9900K и 16 GB of RAM, като всички настройки са вдигнати максимално, а фреймрейта, както може да разберете от видеото не пада под 50 fps почти през целия клип.

Wasteland 3 излиза на 17.05.2020 за конзоли и PC, като ще предложи познатия на всички динамичен походов геймплей, парти-базирани ролеви елементи, фокус над стратегическия комбат и сложна история, както и природни опасности от средата, уникален дизайн на срещите и по-голяма роля на отделния герой.

Голяма роля тук отново играе рейнджърската ви база, а помагайки на хората в Колоради и установявайки репутацията си, различните мисии и историята ще ви принуждават да правите постоянно сложни избори по отношение на това как да ръководите борбата. Ще може да играете, както соло, така и в кооперативен режим, като отново изборите, които правите ще стоят в основата на пътя, по който ще поеме самата история, възможностите, които се откриват пред вас и зоните, до които ще получите достъп.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари