Изгледайте близо 15 минути от геймплея на The Outer Worlds

0
178

Fallout играта, която Bethesda трябваше да направи?

По време на The Game Awards 2018, Obisidian Entertainment (Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas) и Private Division (Kerbal Space Program) представиха The Outer Worlds, наречена от Ерик Кейн от „Fallout играта, която всички ние чакахме“. И тя изглежда сякаш точно така: силни ролеви елементи, множество и гъвкави диалогови опции, NPC-та. Играта пък е дело на Тим Кейн и Ленърд Боярски, създатели на оригиналния Fallout.

This slideshow requires JavaScript.

В The Outer Worlds вие се пренасяте в едно бъдеще, в което две корпорации са изградили космически колонии. Вие сте изпратени от Земята, замразени в хибернация. Нещо по пътя обаче се случва и на кораба му отнема повече време, за да достигне колонията. Вие се събуждате, но не и вашите другари. Учен по някакъв начин е открил начин да ви запази жив в продължение на 70 години. И тук започва приключението, което ще ви предложи пълна свобода, а не познатата олдскул линейна история.

„Не бивате принуждаван да работите с него“, обяснява Боярски в интервю за Polygon. „Може да го предадете веднъж щом се доберете до правителството и да работите за тях. Може да играете играта по начина, по който си поискате. Може да бъдете героят. Може да сте анти-героят. Може да сте наемник. А може и да сте убиец-психопат“.

Веднъж започнали същинската част на играта, вие получавате звезден кораб и група от NPC-та, подобно на тези в Pillars of Eternity. Всеки от тях ще има свои собствени характеристики, които ще се допълват с тези на другите и ще обогатяват възможностите на групата ви. Всеки от тях ще има собствено мнение за начина, по който трябва да се случат нещата.

The Outer Worlds звучи доста интересно и това може да го видим от горното геймплей видео. Играта излиза за конзоли и PC още през следващата година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари