Една от големите премиери този месец без никакво съмнение е The Outer Worlds на Obsidian Entertainment. Създадена от главните действащи лица, поднесли ни оригиналния Fallout и New Vegas, играта се очаква с огромен интерес от разочарованите от Fallout 76. Играта изглежда забавно и ще ви вкара в ролята на герой, който се събужда от криогенен сън след значителен покой на звезден кораб. Изправяйки се пред всемогъщи корпорации, вие получавате пълната свобода да изберете своя стил на игра и поведение – безстрашен герой, ужасен злосторник или просто завършен маниак. Наскоро IGN публикуваха видео от тяхната поредица First, в което представят първите 20 минути от The Outer Worlds, което може да видите по-долу.

Що се отнася до споменатата пълна свобода на избора, то, както разбрахме по-рано тази година от водещия дизайнер на играта Чарлс Стейпълс, тези избори ще влияят по един наистина категоричен начин на финала, така че всяко ново преиграване би трябвало да е интересно и различно от предишното. Изява на тази свобода и това, че ще може, както да убивате всяко едно NPC, което срещате по-пътя (помните – „завършен маниак“) си, така и да завършите играта без да убивате, когото и да било.

За последно пък, през септември, в интервю за VGC директорът на Obsidian Джош Сойър побърза да потуши всяко едно притеснение по отношение на The Outer Worlds и състоянието, в което играта ще се появи. Игрите на студиото невинаги излизат в идеално състояние (нещо, което обаче Obsidian поправят впоследствие), но The Outer Worlds ще е изключение от това „правило“.

Играта излиза на 25-ти този месец за конзоли и PC – в Windows Store и в Epic Games Store, в абонаментната услуга на Microsoft Xbox Game Pass – както за Xbox One, така и за PC, и за Nintendo Switch.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Същия смотан енджин като на Fallout-а и Skyrim. ГГ върви, сякаш се плъзга по лед. И докато при Skyrim това се връзваше някак си със самата атмосфера на играта, то тук направо дразни и кара играча да се чувства като все едно върви във въздуха.

stormofblood
stormofblood

Изглежда обещаващо.