Изгледайте 17 минути от геймплея на Chernobylite

1
1003

The Farm 51 (Get Even) представиха ново видео към Chernobylite, поредният опит феновете на S.T.A.L.K.E.R. да получат играта, която чакат години.

Chernobylite е заглавие, излязло от страниците на Kickstarter, където се превърна в изключителен хит, което позволи на студиото да обогати играта с допълнителни характеристики. Екипът на The Farm 51 пътува до забранената зона на Припят, където използва модерна технология и дронове, за да представи фотореалистично копие на средата. Тук се сблъсквате с врагове и съюзници, зверове с неизвестен произход, загадки, които ще предизвикат интелекта ви и часове мрачен геймплей. Заедно с това получавате достъп до крафтинг и ресурсни системи, внимателно подбрани избори.

„Април, 26-ти, 1:23 сутринта, украинско време, 1986. Денят, в който чернобилската ядрена катастрофа се случи и животът на 350 000 беше променен завинаги. По това време вие сте прости млад, страстен и наивен физик, който работи в централата. И подобно на други, вие губите това, което ви е най-скъпо – вашата приятелка. 30 години по-късно вие все още се борите с демоните на миналото. С цел да ги погребете завинаги, вие се завръщате в това, което днес е известно, като забранената зона в Чернобил“, гласи анонса на играта, която излиза по-късно тази година.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Да ти Е капитализма!
Да ти Е капитализма!

Една много добра графика и нищо повече! За тези 17 минути аз геймплей почти не видях. Физиката на ГГ куца яко – когато се движи все едно се „пързаля“ – никакво поклащане наляво и надясно. Просто разработчиците са „прегорели“ в желанието си да създадат нещо, което е чакано отдавна. Не това очакваха феновете толкова години!