Изгледайте 17 минути от геймплея на Chernobylite

1
1115

The Farm 51 (Get Even) представиха ново видео към Chernobylite, поредният опит феновете на S.T.A.L.K.E.R. да получат играта, която чакат години.

Chernobylite е заглавие, излязло от страниците на Kickstarter, където се превърна в изключителен хит, което позволи на студиото да обогати играта с допълнителни характеристики. Екипът на The Farm 51 пътува до забранената зона на Припят, където използва модерна технология и дронове, за да представи фотореалистично копие на средата. Тук се сблъсквате с врагове и съюзници, зверове с неизвестен произход, загадки, които ще предизвикат интелекта ви и часове мрачен геймплей. Заедно с това получавате достъп до крафтинг и ресурсни системи, внимателно подбрани избори.

„Април, 26-ти, 1:23 сутринта, украинско време, 1986. Денят, в който чернобилската ядрена катастрофа се случи и животът на 350 000 беше променен завинаги. По това време вие сте прости млад, страстен и наивен физик, който работи в централата. И подобно на други, вие губите това, което ви е най-скъпо – вашата приятелка. 30 години по-късно вие все още се борите с демоните на миналото. С цел да ги погребете завинаги, вие се завръщате в това, което днес е известно, като забранената зона в Чернобил“, гласи анонса на играта, която излиза по-късно тази година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари