Изгледайте 20 минути от геймплея на The Outer Worlds

1
254

Obsidian Entertainment (вече част от Microsoft) бяха гости на PAX East 2019, където представиха 20 минути от The Outer Worlds.

Играта, която се очаква с огромно нетърпение от почитателите на оригиналните игри от поредицата Fallout (Obsidian са създатели на Fallout: New Vegas), привлича внимание към себе си все по-често, и то не само заради решението на студиото да издаде играта в магазина на Epic Games.

Във видеото, публикувано по-горе може да видим основни механики от играта и елементи на интерфейса и менютата, действието на диалоговата система, както и някои от основните оръжия, като без съмнение любопитство будят т.нар. „научни оръжия“, с които ще разполагате в The Outer Worlds. Едно от нещата, които не може да видим е озвучаването на героите, по което все още се работи.

Играта ще ви поднесе здрав екшън, подплатен с хаплив хумор и силен ролеви елемент, както и множество NPC-та – неща, които много очакваха от Fallout 76 и Bethesda, но така и не получиха. Играта ще предложи доста откъм съдържание – основната кампания ще е близо 40 часа, но гледайки колко шарен и интересен изглежда света на The Outer Worlds, това време може би ще е значително повече. В The Outer Worlds ще може да играете на двете основни планети тук. Ще имате и разбира се придружаващи помощници, които ще са ви от полза, особено в страничните куестове. Когато индикаторът ви за здраве падне до нула, вместо да умирате, вие ще губите съзнание, разкриха по рано тази година Obsidian пред GameInformer. Всъщност, смъртта ви ще е възможна, но на най-високото ниво – Supernova. Играта излиза по-късно тази година за конзоли и PC.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Емил Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Емил
Емил

През годините Obsidian така и не успяха да ми се харесат. Не ми допада стилът им. Игрите им са дървени и като геймплей и като история. За съжаление показаните кадри са в същия стил.