Излезе безплатна демо версия на Iron Man VR

0
108

Макар и с известно закъснение, което се дължи на усложнения покрай коронавирус пандемията, една от най-новите разработки на Marvel е на прага да излезе на пазара. Тези от вас, които са нетърпеливи да направят тест полет, носейки свръх напредналата броня на Тони Старк преди играта да излезе на 3-ти юли за PS4/PSVR, можете да се възползвате от безплатното демо в Playstation Store.

Iron Man VR дава възможност на играчите да влязат в ролята на небезизвестния милиардер Тони Старк, потапяйки ги във виртуалната реалност, където главния герой се изправя срещу хакера и анти-корпоративен активист Ghost. Играта обещава завръщането на добре познати съюзници и супер врагове, както и разбира се много въздушни битки и стрелба.

Новата демо версия дава поглед към една малка част от всичко това, като включва въвеждащите мисиите “Malibu”, “Out of the Blue” и две предизвикателства по избор в лицето на Flight Challenge и Advanced Combat Challenge. Като бонус, играчите, които се възползват от безплатното демо ще отключат ексклузивен облик Molten Lava Armor Deco в пълната версия на играта. 

За да се сдобиете със своето безплатно копие е достатъчно да си направите акаунт в Playstation Store, след което инсталирате играта и можете да насладите на един кратък, но интензивен полет в стил Iron Man.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари