Излезе ново безплатно допълнение към Tannenberg

0
190

Почитателите на историческите военни шутъри са запознати със сигурност с Tannenberg, игра, отличаваща се с реализма и трудността си. Заглавието от света на Първата световна война получава ново допълнение. То ще ви пренесе към балтийските мочурища и полета, тъй като фокус в него ще е Латвия. Звездите в това безплатно обновление ще са латвийските стрелци – спомагателни бойни единици, оборудвани с вносни японски пушки и стари уинчестъри. Заедно с тях, в играта ще влязат и други оръжия, както и изцяло нова карта, която ще се различава много от достъпните в момента.

Това обновление към Tannenberg ще ви представи и новите фортификационни обекти, построени в близост до езера и блата. Напредвайки по фронта, вие ще пресичате понтонни мостове и ще използвате за прикритие борови гори и пясъчни дюни. Основните оръжия за латвийците ще са японската Arisaka Type 38 и пистолетът Colt 1911, а за руските войски идват Vetterli M1870/87 и химически газови гранати. Това, което получават немците с това обновление на играта са димните гранати Type N Nebelbombe.

За последно ви споменахме Tannenberg в началото на тази година, когато в играта влезе и българската армия. Играта излезе официално миналата година след успешно прекаран период в Steam Early Access. Blackmil са автори и на друга игра от света на Първата световна война – Verdun. Разработвани в продължителен период отделно, създателите на игрите се решиха на любопитен ход в началото на 2018, когато представиха обединен интерфейс, посредством който притежателите на двете игри да превключват между всяка една от тях без да трябва да излизат от едната, за да влязат в другата. Verdun предава събитията на западния фронт, а Tannenberg – тези на източния. По повод анонса на новото допълнение, Blackmill намаляват цената на играта в Steam с 50%.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари