Стана ясна датата на излизане на The Church in the Darkness

1
127

Разработвана в последните три години, The Church in the Darkness има вече дата на излизане – окултният трилър ще направи своя дебют на втори август за платформите на PS4, Xbox One, PC и Nintendo Switch.

Играта ще ви вкара в ролята на герой, който трябва да се инфилтрира в мистериозен култ и да спаси свой близък от това, което макар и на пръв поглед да изглежда като чисто религиозна общност е нещо съвсем различно. Играта ще се отличава с голяма степен на преиграване, което се обуславя от процедурно създаван геймплей и променяща се история.

„The Church in the Darkness се развива в религиозен култ от 70-те години на миналия век, време, в което хората търсят начини да създават нови общества и понякога в тези групи се случват ужасяващи неща. Нашата група се нарича Мисия на колективната справедливост, която се мести в Южна Америка, за да изгради социалистическа утопия в джунглата. Специфичното за нас е, че при всяко ново преиграване, ние променяме лидерите на култа“, обяснява от страниците на блога на PlayStation директорът, сценарист и дизайнер на играта Ричард Рауз III.

„Вие се инфилтрирате в групата в търсене на своя племенник Алекс и за да видите как е. Играта притежава множество елементи, които помагат за високата ѝ степен на преиграване – променящи се цели, променящи се локации на задачите ви, разнообразни конфигурации на пазачите и др. Използваме обаче също така и процедурни техники при поднасяне на самата история, за да изменяме вярванията и мотивите на лидерите на култа. Живеейки в Града на свободата, слушайки лидера на култа, четейки писма и документи и говорейки с някои от приятелски настроените членове на общността, на вас ще ви се наложи да решите колко точно опасен е култа. Но независимо пред коя версия на култа се изправяте, вие ще трябва да внимавате много за пазачите, тъй като те не обичат нежелани гости“, продължава той.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари