Излезе ново видео към Cyberpunk 2077

0
367

Със Cyberpunk 2077, CD Project RED ще се опитат постигнат успеха на The Witcher – амбиция, която привлича интереса на мнозина към заглавието. Студиото се доказа като майстор на средновековните фентъзи игри, но научната фантастика звучи нещо съвсем друго. Cyberpunk 2077 е вдъхновена от настолната игра Cyberpunk и ще представи изключителен свят, който може да видим в поредното геймплей видео, което студиото сподели тази седмица. Deep Dive ни представя, както преди показвани, така и все още непоказвани локации, дава ни подробности за комбат системата и начините на взаимодействие на героите.

Локацията, в която се развива действието се нарича Пасифика. Преди туристическо кътче, днес то е място, което е потънало в хаос, превзето от две враждуващи банди – Animals и Vodoo Boys.

По думите на автора на оригинала Майк Пондсмит, Animals са движени от силата. „В основата си, те са там просто, за да заявят присъствието си и да се превърнат в тигрите на тази конкретна асфалтова джунгла. Те искат да са големи, те искат да са лоши, и желаят да се страхувате от тях, просто защото те съществуват“, обяснява той. Тъкмо обратното е при Vodoo Boys. Те имат своя собствена култура – това са хаитяни, които са се нанесли в Pacifica след като океана им е погълнал острова.

„Когато преди много години създадох Vodoo Boys, разглеждах една много интересна идея, която е какво днес бихме нарекли културна апроприация: какво се случва, когато някой нахлуе някъде и се опита да адаптира култура, която познава слабо и прави всичко наистина зле“, допълва Пондсмит в разговор за Gamespot.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари