Излезе ново видео към Remnant: From The Ashes

0
146

От това, което сме виждали от Remnant: From the Ashes, играта не изглежда като нещо уникално, но със сигурност носи много забава с причудливите си врагове и разнообразни локации. Именно и това ще е едно от големите достойнства на играта – много и разнообразни среди, заедно с процедурно генерирани нива, което ще ви даде разнообразие при всяко следващо преиграване.

Тази седмица се появи и ново видео към играта на Gunfire Games (Darksiders 3), в което може да видим и един от най-трудните врагове – циклопите. Това са страховити гиганти с кристал в горната част на главата си, от който изстрелват към жертвите си оптичен поток смърт, толкова мощен, че според легендите могат да изравнят с негова помощ цяла планина със земята.

Remnant: From the Ashes ви пренася към една алтернативна версия на нашата планета, която е атакувана от неизвестна сила, която заплашва да унищожи човечеството. Вашата цел е да използвате технологията, която имате на ваше разположение и да пътувате през различни измерения в търсене на истината за страшния враг и начин да го победите.

Освен множество оръжия и локации, процедурно генерирани нива и могъщи босове (над 20), вие ще получите възможност за надграждане на снаряжението и способностите си с всяка една победа.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари