Анонсирана преди три години, след като се превърна в истински хит в Kickstarter, Iron Harvest на King Art Games привлече веднага вниманието към себе си още с първите геймплей кадри от нея. RTS стратегията на студиото ви повлича във вихъра на една алтернативна времева линия, която протича след Първата световна война. Срещате се с трите големи сили тук и основни фракции, с които ще играете – Саксонската империя, Република Русвет и Република Полания. Всяка от тях се отличава със своите собствени качества и силни страни и всяка от тях търси реванш за случилото се във войната. Играта се отличава с открити сендбокс нива разнообразни фракции, бойни единици и машини, ретрофутуристична визия със своите механизирани чудовища, мултиплейърни режими. Онлайн режимът ще предложи класирания в реално време, рангови мачове, лиги и кооператив. PC версията на Iron Harvest излиза на 01.09.2020, а за PS4 и Xbox One – на по-късна дата. Очаква се още с излизането си или с обновление на по-късна дата да бъде представен редактор на карти, както и моддинг инструменти, но това все още не е 100% сигурно. Играта се издава от Deep Silver.

В края на миналата седмица бяха открити и предварителните поръчки за играта в двете ѝ основни издания: стандартно и Delux, което ще включва, освен базовата игра, саундтрака, скин и илюстрована книга, и всички DLC пакети, които ще излязат за Iron Harvest.

 

King Art представиха също така и ново видео, както и направиха радващ анонс: от утре до 21-ви ще може да свалите от Steam и да играете Iron Harvest безплатно с подготвено специално за целта демо.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!