Излезе премиерното видео към Ghost Recon: Breakpoint

0
185

Утре е голямата премиера на следващия епизод от военните истории на „призраците“ от елитните екипи на Ghost Recon: Breakpoint. Това даде повод на Ubisoft да публикува вчера премиерния трейлър към играта.

Студиото обещава да представи еволюция на сериите и да надгради над постигнатото от Wildlands. В Breakpoint, вие се отправяте към огромен архипелаг, където бивш елитен боец е превзел заедно със съмишлениците си обект на производител на дронове. Анонсирана през май, играта ще е високотехнологично приключение, което ще предложи множество системи и механики, модерни комбат системи и стелт, сървайвъл елементи, кооператив и пълноценен сингъл режим, който ще направи обаче играта далеч по-трудна за вас.

Breakpoint ще ви предложи множество странични мисии, специфични класове, като Assault, Field Medic, Sharpshooter и Panther, които ще може да сменяте по ваше желание в бивака. Всеки клас идва със своите собствени предимства, аксесоари и техники. Фракциите също се връщат, като ще получите достъп и до още след излизането на Breakpoint. Говорейки за това, което играта ще предложи след излизането си, това ще са три големи епизоди, които са включени в сезонния пропуск на играта. Последният от тях ще се появи след година. Всеки от тях ще ви достави нови локации, предизвикателства, врагове, оръжия и съдържание.

Играта излиза за конзоли и PC, а през ноември и за Google Stadia. По-долу може да видите и PC изискванията за Breakpoint.

Minimum requirements – 1080p (30 FPS – Low Setting):

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i5 4460, AMD Ryzen 3 1200
Video: AMD Radeon R9 280X or Nvidia GeForce GTX 960 (4GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
Memory: 8GB RAM
Storage: 42GB available hard drive space
DirectX: DirectX 11
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller (Xbox One / PS4). More information in our supported peripherals article.
Internet: Constant internet connection required

Recommended requirements – 1080p (60 FPS – High Setting):

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i7 6700K, AMD Ryzen 5 1600
Video: AMD Radeon RX 480 or NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
Memory: 8GB RAM
Storage: 42GB available hard drive space
DirectX: DirectX 11
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller (Xbox One / PS4). More information in our supported peripherals article.
Internet: Constant internet connection required

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за