Излезе първият трейлър на GTA V: Gunrunning

0
59

Компанията Rockstar Games представи първия трейлър на новото допълнение към играта Grand Theft Auto V . В този клип на GTA V: Gunrunning, авторите показват всички нови възможности, които ще бъдат достъпни за играчите в света на нелегалната търговия с оръжия и военни технологии.

Новият трейлър на GTA V: Gunrunning е проектиран под формата на екскурзии по подземни оръжейни бункери, където играчите ще могат да произвеждат, съхраняват и разпространяват военна техника, оръжия, балистични ракети и много други. Освен висококачествените подземни съоръжения, геймърите ще бъдат въоръжени с мобилни центрове, способни да служат като подвижен защитен щаб и гараж за боен всъдеход.

В GTA V: Gunrunning играчите ще могат да развиват собствена оръжейна империя, да изготвят нови образци на военна техника, сред които са както бронирани коли, така и противовъздушни БТР-и. Освен това, играта представя много нови образци на съвременно огнестрелно оръжие, система за управление на учени-инженери и лабораторията, а също са подобрени и социалните функции за взаимодействие с други играчи: както съюзници, така и конкуренти в оръжейния бизнес на Лос Сантос.

Представянето на GTA V: Gunrunning ще се проведе на 13 юни 2017 година за платформите PC, Xbox One и PS4.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари