Излезе симулатор на зала с игрални автомати за очила с виртуална реалност

0
489

Новият интересен проект на NewRetroArcade може да бъде наречен игра в играта. Създателите на тази игра са направили всичко възможно, за да може сложилият шлема за виртуална реалност геймър да помисли, че се намира в истинска зала със стари аркадни игрални автомати.

Студиото Digital Cybercherries си е поставило за цел да пресъздаде до най-малките подробности атмосферата на аркадните игрални зали от 90-те години. Благодарение на графичния енджин Unreal Engine 4, който неотдавна стана безплатен, те са успели да постигнат тази цел, при това качествено, бързо и доста красиво.

В симулатора може да се играят много от хитовете от миналите години, като например Pac-Man, Tetris, Space Invaders, Golden Axe, 1942 и други. Всички игрални автомати много внимателно са пресъздадени във виртуалното пространство, като е обърнато внимание на екстериора, интерфейса и дори особеностите на дисплеите.

Можете да изберете малката конзола Game Boy или приставката Super Nintendo Entertainment System, за които са направени няколко хитови игри. Възможно е дори да се поупражнявате с баскетболна топка, да пробвате дартс или да поиграете „истински“ боулинг.

Играта може да бъде изтеглена съвършено безплатно от официалния сайт на студиото и може да се играе дори без VR очила.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари