Offworld Industries обявиха тази седмица появата на ново голямо обновление за тактическия онлайн шутър на студиото Squad.

Промените, които идват с обновлението под номер 2.0 носи със себе си огромна порция фиксове за по-малки и по-големи бъгове и проблеми, съобщени от общността на играта. Но заедно с това, студиото поднася и ново съдържание под формата на нова карта, оръжия и множество превозни средства, визуални оптимизации и промени по потребителския интерфейс и менютата в играта.

На първо място е нужно да се спомене че Offworld са се погрижили за по-бързото зареждане на играта и отделните екрани между сесиите. Направени са промени също така по отношение на влиянието, което оказва Squad върху графичния процесор в системата, което би трябвало да означава, че играта трябва да върви още по-леко за много системи. Студиото е работило също така по текстурите и светлината с цел предаване на по-голям реализъм на картината. Самият интерфейс в играта вече ще е по-подреден и изчистен, така че да не ви пречи на цялостното преживяване, докато играете.

Що се отнася до добавеното съдържание, Offworld са добавили новата карта Goose Bay – локация, намираща се по канадското крайбрежие между езерото Мелвил и река Чърчил. Тя идва да замени картата Nanisivik. Инвентарът от оръжия и превозни средства е наистина внушителен – пушки и автоматични оръжия от всякакъв калибър, лека картечница и противотанкови оръжия, бронирани джипове, хеликоптери, камиони още много други оръжия и превозни средства.

След четири години в състояние на ранен достъп, Squad се появи най-после през миналата година със своята финална версия. Squad е познат на някои геймъри, като наследника на Project Reality, популярния мод за Battlefield 2.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари