5.7 C
София

Squad получи най-сериозното си обновление досега

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Offworld Industries
съобщиха за доставянето на най-големия пакет с промени и съдържание за тактическия си шутър Squad. Играта се появи в Steam Early Access преди година. Играта е дело на хората зад мода за Battlefield 2 Project Reality и представлява онлайн co-op шутър с перспектива от първо лице за до девет играча.

Може би най-голямата нова характеристика, която настъпва с „Обновление 7“ е прехода към последната версия на Unreal Engine – 4.12. Заедно с него идват превозни средства, като M1151 HMMWV, M939, Ural 375D, BTR-80 APC и др., с които може да водите бой, използвате ги, за да пренасяте бойни подкрепления и оказвате логистика. Именно разширената логистична подкрепа е другия акцент тук. Логистичната помощ може да ви помогне с доставката на оръжия от основната ви база до точка на картата, която пожелаете, както и инструменти, с които да укрепите настоящите си позиции. Въвеждат се специални правила за контрола над превозното средство под ваше командване, като тези кой може да повика транспортно подкрепление. Разбира се, v.7 внася нови оръжия в играта, между които ракети с топлинно насочване, тежка картечница, противотанкови гранати и др. Заедно с тях, обновлението добавя ред подобрения към докладвани проблеми, промени в интерфейса и нова карта. Пълен списък на промените може да видите тук. Видеото по-долу не е свързано с анонса на v.7. То е публикувано на канала на Just4KGaming и е от средата на миналия месец, което дава поглед над настоящето състояние на Squad, който все още не знаем кога ще излезе.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини