Излезе януарското обновление за Battlefield 1

0
213

DICE публикуваха ново видео към Battlefield 1, с което ознаменуват появата на януарското обновление към играта. Става дума за огромен пакет с подобрения и съдържание, които идват и с втората вълна на Turning Tides (North Sea Update).

Освен подобренията към основната игра с него идват двете нови карти: Helgoland Bight и Zeebrugge. Първата – морска карта с мащабни битки – е идеална за Conquest Assault, което е и единствения режим тук. Това е първата морска битка, при която британците нападат немските лодки в изненадваща атака. Атакуващата страна може да се възползва от острите скали по брега и дюните за прикритие. Овладейте бункера на брега и получавате достъп до огромно оръдие. Използвайте прикритието на вълнолома и покажете какво можете в първата по рода си битка на дреднаути!

Втората карта отново среща британските морски пехотинци с немската армия в опит да превземат на белгийски порт. Овладейте входа на дока и ще имате преимущество над врага. Торпедни лодки и самолет, дреднаути, самолети и разрушители ще са само част от кошмара на кървавата баня, в която ще трябва да оцелеете, изправяйки се срещу крайбрежните оръдия на врага.

Пълният списък с промени, подобрения и балнсиращи обновления, както и кой е новия плавателен съд, в който ще може да влезете, може да откриете тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари