Излезе F2P играта Forza Street

0
492

След като повече от десет години поредицата Forza беше достъпна единствено за конзоли, Microsoft обяви версия и за PC, при това безплатна. Тя вече пристигна за Windows 10 устройства, а по-късно се очаква да излезе и за iOS и Android.

Анонсирана оригинално от Turn 10 Studios, Forza Street е безплатна игра с опростен геймплей в сравнение с конзолните заглавия от сериите. В блог публикация на сайта на Xbox се подчертава, че играта е проектирана така, че да се играе по всяко време, навсякъде и да вълнува всички, които обичат колите“. Макар и това да е първия опит за безплатна за игра Forza, самият продукт не е изцяло нов. Forza Street представлява ребрандирана и преработена версия на Miami Street, която излезе за Windows 10 преди почти година.

„Във Forza Street, както новите, така и опитните шофьори на Forza могат да събират и групират серии от легендарни коли, за да се състезават в интензивни, синематични състезания. Дали играещият ще иска да се включи в шеметно едноминутно състезание или да се потопи в цяла кампания, всяко състезание е шанс за него да спечели икона за представяне от постоянно разрастващия се списък с невероятни коли, превръщайки гаража си в наградна витрина“, пишат от Xbox.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за