The Last Autumn, допълнението към последната видеоигра на 11 bit Studios Frostpunk, излезе заедно с премиерното си видео, което може да видите по-долу.

The Last Autumn представя предисторията на снежния апокалипсис, сполетял Земята от основната игра. Ще разберете повече до събитията, довели до трагичната гибел на природата, както и как се стига до изграждането на Генератора. DLC пакетът вече е достъпен за сваляне от магазините на GOG и Steam, за да се докоснете до това, което 11 bit определят, като най-големия и сложен експанжън, излизал за Frostpunk до този момент.

 

Допълнението към играта идва под формата на огромен пакет със съдържание, който ще ви предложи различни нови характеристики. Като например Builders, нов вариант на безкрайния режим, добавен към Frostpunk по-рано. Заедно с него идват и две нови законодателни книги, които ще ви позволят да оформите обществото ви по непознати досега начини. Въвеждат се и нови типове заплахи, като например отровни газове и опасността вашите работници да вдигнат стачка, недоволни от управлението ви. Представят се нови технологии и нов тип ресурси, които да добивате. Появяват се нови социални класове, като например Convicts – евтина и послушна работна ръка. Добавят се изцяло нови начини за влияние на обществото – от установяването на работни профсъюзи до явни манипулации.

The Last Autumn е част от сезонния пропуск на играта и може да се поръча и отделно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари