Когато Obsidian Entertainment представиха на света Grounded, мнозина повдигнаха вежди в учудване, понеже играта за умалените човечета попаднали във враждебната среда на един средностатистически заден двор, въобще няма общо със заглавия, като Fallout, Pillars of Eternity и Neverwinter Nights. Играта обаче се превърна в скрит хит и вече си има малка армия от почитатели. А сега дойде време и за най-голямото обновление за Grounded. Името му е Hot and Hazy и от описанието му разбираме, че не е шега работа. То добавя нови биоми и зони, нови персонажи, мисии и забавления, ролеви елементи, възможности за ъпгрейд на героя и неговите характеристики и още.

Както подчертават GamingBolt, Hot and Hazy доближава Grounded до типична игра на Obsidian с добавянето на различни статистически таблици и възможност за изменение на редица характеристики. Те могат да бъдат променяни с новите Milk Molars, които може да откриете по цялата карта. С тяхна помощ ще може да управлявате неща, като здраве, издръжливост или мутациите, а специални кътници ще ви предоставят възможността да завишите статистиките за цялата ви група. Вече може да подобрите също така оръжията си чрез новия обект Smithing Station. Добавят се нови буболечки, както и един минибос, заедно с четири нови мутации. Obsidian са наложили множество промени по различни системи, като тези, които имат отношение към храната, икономиката и инертните материали. Добавят се три нови тип брони. И разбира се освен, че са адресирани няколко бъга, които са известни на студиото, има направени подобрения по контролите, интерфейса, създанията и още много по-дребни неща. Повече за промените, наложени с Hot and Hazy, може да видите тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари