Ако сте почитатели на RTS стратегиите едва ли сте подминали излизането на Iron Harvest 1920+ (известна преди само като Iron Harvest 1920) на KING Art Games. В края на тази седмица KING Art и Deep Silver анонсираха излизането на това, което създателите на играта наричат „първото мини-DLC“ за нея – Russviet Revolution.

„Пред повече от 100 години, истинската руска революция спира, когато силите на червените печелят в битката при Крим. Само че в алтернативната историческа линия на „1920+“, това никога не се е случило… до този момент. Играчите ще проследят една допълнителна история, която показва събитията, които се разиграват след основната кампания в играта. В хода на четири нови карти от кампанията, вие ще имате възможността да се запознаете отблизо с мистериозния Распутин и неговите машинации“, гласи анонса на допълнението.

Самата игра в момента е намалена с една трета от своята цена в Steam. Ако пък не сте от хората, които си дават трудно припечелените левчета просто така, не забравяйте, че KING Art предоставят безплатно демо към Iron Harvest 1920+, след което изиграване само ще може да прецените струва ли си или не играта.

Анонсирана преди три години, играта се превърна в един от хитовете на краудфъндинг платформата на Kickstarter. Iron Harvest ви представя една различна версия на времето след Първата световна война, когато трите големи сили в Европа – Република Русвиет, Република Полания и Саксонската империя все още не са възстановени от ужасите на битките помежду си. Технологиите са се развили по необичаен начин и хората са създали огромни метални чудовища, с които сеят разрушения. На хоризонта обаче се задава нов конфликт, който ще наруши крехкото състояние на мир в империите и може да сложи техния край.

1 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари