Излизането на Phoenix Point е отложено за следващата година

0
205
Интригуващата походова стратегия, трябваше да се появи през 2018, но промяна на мащаба ѝ, принуждават създателите ѝ да отложат нейния дебют за юни следващата година.

А основният създател на играта е не кой да е, а самият Джулиан Голоп, автор на оригиналния XCOM. Кампанията по набиране на средства за играта започна точно преди година и авторите ѝ споделят, че са истински впечатлени от подкрепата и очакванията, с които е била посрещната Phoenix Point. С течение на времето обаче, Голоп и екипът му са разширили нейния мащаб и ще им е нужно време да развият тези идеи и то по начин, който ще удовлетвори амбициите им.

„Вярвам, че можем да създадем игра с висока продуктова стойност, която ще остави отпечатък още при излизането си. За да постигнем това, ние трябва да разширим екипа си и да насочим вниманието си над качеството. Щастлив съм да заявя, че вече разполагаме с 35 страхотни разработчика в студиото ни в София и като следствие от наскорошното ни отлично представяне, ние получаваме оферти от игрови разработчици от цял свят“, написаха авторите на играта преди дни във Fig.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари