Излизането на Phoenix Point е отложено за следващата година

0
138
Интригуващата походова стратегия, трябваше да се появи през 2018, но промяна на мащаба ѝ, принуждават създателите ѝ да отложат нейния дебют за юни следващата година.

А основният създател на играта е не кой да е, а самият Джулиан Голоп, автор на оригиналния XCOM. Кампанията по набиране на средства за играта започна точно преди година и авторите ѝ споделят, че са истински впечатлени от подкрепата и очакванията, с които е била посрещната Phoenix Point. С течение на времето обаче, Голоп и екипът му са разширили нейния мащаб и ще им е нужно време да развият тези идеи и то по начин, който ще удовлетвори амбициите им.

„Вярвам, че можем да създадем игра с висока продуктова стойност, която ще остави отпечатък още при излизането си. За да постигнем това, ние трябва да разширим екипа си и да насочим вниманието си над качеството. Щастлив съм да заявя, че вече разполагаме с 35 страхотни разработчика в студиото ни в София и като следствие от наскорошното ни отлично представяне, ние получаваме оферти от игрови разработчици от цял свят“, написаха авторите на играта преди дни във Fig.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за