Остана съвсем малко до появата на The Outer Worlds на Obsidian Entertainment. Много са геймърите, очакващи играта, за което до немалка степен помогнаха Bethesda и експеримента, който проведоха с последния Fallout. И разбира се, „виновник“ за това са и самите Obsidian и Fallout: New Vegas. Самите те говориха на няколко пъти, че играта ще притежава ДНК-то на Fallout. Що се отнася до New Vegas, самите Obsidian отидоха и по-далеч, заявявайки ясно, че The Outer Worlds е „духовен наследник на Fallout: New Vegas“.

В интервю за Wcctech, което наскоро старши дизайнерът Брайън Хайнс даде наскоро, той говори за различни аспекти от работата по играта. А запитан за мотивацията на Obsidian за създаването на The Outer Worlds, Хайнс споделя, именно това – че той и колегите му гледат на проекта, като духовен наследник на New Vegas, а присъствието на създателите на оригиналния Fallout е накарал да почувстват The Outer Worlds, като нещо специално и лично.

„За нас, The Outer Worlds е духовният наследник на Fallout: New Vegas и фактът, че с нас са създателите на поредицата ТимКейн и Ленърд Боярски представлява отлична възможност. Те създават изцяло нова игра с нас, тук в Obsidian, и те са виновни за оформянето на тона на целия свят – този леко мрачен, абсурден свят, който сме създали, свят, в който корпорациите разрушават всичко. Но пък има и други корпорации, които са много добри в това, което правят. И всичко това отвежда към множество велики моменти. В качеството си на член на екипа бих могъл да кажа, че за мен беше изключително забавно да работя за този свят“, споделя Хайнс.

Междувременно тези дни се появиха и PC изискванията за играта, които определено може да кажем, че са скромни за голямо заглавие от края на 2019. Core i3-3225 или AMD Phenom II X6 1100T с 4GB RAM за минимални изисквания са нещо съвсем прилично, с което може да се справи една средностатистическа геймърска машина. Що се отнася до инсталацията, ще ви е нужно да имате едни 40GB, но от Obsidian уточниха, че The Outer Worlds ще получи сериозен по обем пач в деня на излизането си за Xbox One и PS4 – нещо, което вероятно важи и за Windows. Наскоро видяхме и първите 20 минути от играта, което е добре дошло, за да направите преценка за това, с което ще се сдобиете на 25.10, когато и е официалния дебют на заглавието.

MINIMUM REQUIREMENTS

  • OS: Windows 7 (SP1) 64bit
  • CPU: Intel Core i3-3225 or AMD Phenom II X6 1100T
  • RAM: 4GB
  • GPU: Nvidia GTX 650 Ti or AMD HD 7850
  • HDD Space: 40GB

RECOMMENDED REQUIREMENTS

  • OS: Windows 10 64bit
  • CPU: Intel Core i7-7700K  or Ryzen 5 1600
  • RAM: 8GB
  • GPU: GeForce GTX 1060 6GB or Radeon RX 470
  • HDD Space: 40GB

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари