Макар и премиерата на Humankind да е все още далеч, Amplitude Studios откриха предварителните поръчки на играта, представиха различните нейни издания и публикуваха системните изисквания.

Разкрита по време на Gamescom 2019 от създателите на Endless Legend и Endless Space, Humankind има амбицията да не е поредния 4X siv-сим на пазара, който копира „Цивилизация“-та на Сид Майър. Играта се стреми да предложи нов подход към жанра. Стартирате от праисторическите времена и Бронзовата ера, като вместо фиксирана фракция, вие избирате култура (които ще бъдат десет на брой), като всяка една има своите силни страни и носи съответните бонуси. Започнали като ловци от ерата на човешката цивилизация, вие странствате, ловувате и бягате от мамути с вашите приятели, докато не решите да се установите някъде по пътя (макар че, както подчертават Amplitude, имате свободата да си останете в това първобитно състояние, колкото желаете – свободата на избора и откритата природа на играта са сред основните ѝ достойнства). Установили се вече, вие избирате една от десет култури. Пренасяйки някои от техните черти през различните ери, вие ги смесвате с избора си с всяка нова ера, като създателите на играта посочват с гордост, че може да създавате милион подобни комбинации между културите и техните характеристики – от неолита чак до съвременността ни. Другото, което е различни е значението на „славата“, която придвижва вашата цивилизация напред и отговаря на победата в други игри.

Що се отнася до изданията на играта, които вече могат да бъдат поръчани предварително, то това са стандартното и Digital Deluxe изданието. Последното ви носи освен базовата игра, саундтрака на Humankind, специалния пакет Notre-Damme, два набора от аватари, pdf, изобразяващ Unit & Tech Tree технологичното дърво. Всички направили предварителна поръчка на играта получават Boudicca Avatar Set и Player Profile Pre-Purchase Decoration пакетите, както и Player Profile Symbol Set.

Humankind се издава от SEGA и излиза през април 2021 в Epic Games Store, Steam, Google Stadia и macOS.

Minimum
Recommended
OS

OS: Win 7 64-bit

OS

OS: Win 7 64-bit

Processor

Intel i5 4th generation / AMD FX-8300

Processor

Intel i5 6th generation (or better) / AMD Ryzen 5 1600 (or better)

Memory

8GB

Memory

8GB

Storage

25GB

Storage

25GB

Direct X

11

Direct X

11

Graphics

NVIDIA GTX 770 / AMD R9 290

Graphics

NVIDIA GTX 1060 (or better) / AMD RX 5500-XT (or better)

 

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари