От всички разнообразни мисии на разположение в новата The Legend of Zelda: Breath of the Wild, като най-трудна е описвана търсенето на семената на Корок. Из цялата карта – във всяко тайно ъгълче или на всеки връх на планината вероятно ви чака по едно от тези семена, заедно с малък пъзел който да решите.

Първоначално може да ви звучи лесно, но какво ще кажете, ако трябва да намерите цели 900 такива семенца. И всичко това заради възнаграждение, което никой не очакваше – Дарът на Хесту, който, откровено казано, прилича на изпражнение. Още повече, че той няма абсолютно никакво реално приложение, а е просто подарък, с който излиза, че сте прецакани от всеки ъгъл.

След Game Awards, IGN се свърза с директора на проекта Хидемаро Фуджибаяши за интервю, в което той дискутира същността на тази уникална награда. Фуджибаяши сподели през смях: „Просто си помислихме, че ще е забавно да си направим една голяма шега“. След това той потвърди теорията на много фенове от началото на откриването на семената: „Представяхме си го като предистория, като един скрит факт, че тези семена на Короките са всъщност техните изпражнения.“

Но за да успокои разочарованите играчи, директорът увери, че като компенсация има още много идеи за допълване на геймплея на Zelda и всичко няма да свърши с търсенето на семена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари