Продуцентът на The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Ейджи Аонума, разкри пред феновете второто допълнение за играта, което е именувано „Баладата на шампионите“.

Ние вече успяхме да видим малка част от него на Е3 събитието тази година. Сега обаче кратко видео, което бе презентирано на японската гостуваща изложба във Франция, е публикувано в социалната мрежа Twitter за всички любопитни. Геймърите все още ще могат да играят в ролята на Линк, но акцентът този път е поставен специално върху Зелда. Естествено, принцесата на Хирул има голямо значение в серията но кратките сцени от видеото разкриват живота й преди да оглави Шампионите. Пригответе се за нови предизвикателства и ново подземие, криещо своя собствена история.

Очаквайте много отделено внимание и върху самите шампиони – Ърбоса, Мифа, Дарук и Ревали (с линк като капитан). Все още не се знае, кога допълнението ще е на разположение на закупилите сезонния пропуск, но слухове са ориентирани около очаквано издаване по празниците. Като забавно допълнение Nintendo ще върне отново емблематичната риза с изображение на омар от The Legend of Zelda: The Wind Waker в новото DLC.

Сезонният пропуск с двете DLC-та – „The Master Trials“ и „The Champions’ Ballad“ все още се продава на цена от 19,99 американски долара. Първото допълнение официално излезе миналата седмица.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари