Конзолните версии на Season After Fall излизат в средата на май

0
23

Season After Fall, една от най-красиво нарисуваните игри, излизали напоследък, ще направи своя дългоочакван дебют и за конзоли. Това бе съобщено от разработчика на играта Swing Swing Submarine и издателя Focus Home Interactive. Играта излезе за персонални компютри през есента на миналата година, а конзолната ѝ версия бе забавена за тази пролет.

Season After Fall ви вкарва в ролята на малка лисица, която трябва да възстанови равновесието в природата, като събирате фрагменти от всеки един сезон, преодолявайки защитата на един пазител за всеки сезон. Играта е пъзъл-платформър за цялото семейство, в който трябва да разгадавате загадки и напредвайки, използвайки силата да контролирате природата. Така например, ако сте изправени пред дълбока река, която е нужно да прекосите и имате фрагмента на зимата, може да го използвате, за да замразите реката и да минете по повърхността на реката. Макар и критикувана за не особено богатия си геймплей, Season After Fall бе адмирирана, както от медиите, така и от геймърите за чудесно нарисуваните на ръка картини, музиката и цялостното сещане от акварелния свят.

„Seasons After Fall е уникална в това, че красивият ѝ нарисуван свят почти те кара да забравиш за дизайна на геймплея ѝ. Макар и далеч от перфектна, играта все пак успява да достави забавление, особено за тези, за които игрите са по-скоро преживяване, отколкото задача, която трябва да бъде изпълнена“, написа миналата година Декстър Гордън от Hardcore Gamer в ревюто си за играта.

Season After Fall излиза за конзоли на 16.05.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари