Конзолните издания на TERA излизат в началото на април

0
231

След успешно проведените тестове наскоро, конзолните версии на MMORPG играта са готови за своята премиера, която ще се състои на трети април.

„En Masse Entertainment обяви днес, че TERA, истинското екшън ММО, насочено към конзоли, ще излезе безплатно за Xbox One и PS4 на четвърти април, 2018. С него, геймърите по целия свят ще бъдат погълнати в масивния свят, комбиниращ MMORPG приключението, което вдига адреналина със запазените скоростни и прецизни комбат механики на TERA“, обяви студиото.

„Включваща изчистен интерфейс, интелигентно разпределение на бутоните, отличителният за играта комбат, както и нови геймплей системи, всички умения, тактики и високооктановите комбинации, които правят боя в TERA толкова задълбочен, ще пристигне в ръцете на конзолните геймъри. С герой, който отговаря на почти всеки игрови стил и невероятен брой възможности за персонализация, TERA предоставя на всеки играещ геймплей преживяване, което е уникално и самостойно всеки път. Играйте соло или с ваши приятели, организирайте нови алианси и се бийте с огромни чудовища… TERA ви очаква“.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари