Крис Робъртс не желае да жертва мащабите на Star Citizen заради „изкуствени срокове“

2
119

С увеличаване бюджета на космическия симулатор Star Citizen нараства и скептицизма, свързан със съдбата на проекта. В светлината на новите неприятни събития – напускането на изпълнителния продуцент, връщането на дарените пари на Дерек Смарт (Derek Smart) и отлагането на тестовете на FPS-модула, много геймъри сериозно се разтревожиха. Създателят проекта Крис Робъртс (Chris Roberts) се опита да разсее възникналите съмнения.

 

След като се завърна от британския град Уилмслоу, където се записваха движенията за сюжетната кампания Squadron 42, Робъртс публикува послание в блога Robert Space Industries.

 

Историята с Дерек Смарт е следната: миналата седмица на основателя на студиото 3000AD и създател на космическия симулатор Battlecruiser 3000AD бяха върнати подарените в Kickstarter $250, без той да е искал това. Блокиран е и неговия акаунт в Roberts Space Industries. Това се случи след като той нарече компанията „провал за потребителското инвестиране“ и „пълна катастрофа“. Освен това Смарт поиска FTC да направи финансова ревизия на Cloud Imperium Games, както и да бъде уволнен Крис Робъртс.

 

Робъртс съобщи, че всичко върви по план и не възнамерява да представи една посредствена, малка и незначителна игра.

 

По време на немското изложение Gamescom 2015, което ще се проведе на 5-9 август, създателите на играта обещаха голяма презентация на Star Citizen.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари