Още преди да излезе играта, ревютата не бяха особено ласкави.

Overkill вече издаде своята версия на The Walking Dead, но явно нещата не са както ги е очаквало студиото. Заглавието беше анонсирано със стилни синематични трейлъри, но без геймплей. Когато излязоха и първите предварителни ревюта, се разбра, че играта не е без проблеми. Лошите първоначални продажби принуждават издателят на играта, Starbreeze да преразгледа разходите си, както и да се фокусират повече над своя основен бизнес. Това става ясно от последния финансов доклад на компанията.

„Няма да успеем да признаем лицензионната сума на 505 Games за The Walking Dead (конзолните версии) като приход преди края на четвъртата четвърт, тъй като първоначалнитер приходи от продажбите са под очакваното. Това ще окаже негативен ефект над печалбите за четвъртото тримесечие, но целта ни за положителен EBITDA (печалбата преди приспадане на данъци, амортизация, лихва и понижение) за Q4 остава“, пишат Starbreeze.

Все пак, подчертават от компанията, тези обстоятелства няма да попречат на Overkill да продължи с усилията по подобряване на играта и добавяне на стойност и съдържание към нейния свят.

The Walking Dead излиза за конзоли на 06.02.2019.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за