Activision възнамеряват тази есен да върнат емблематичната поредица Call of Duty към нейните корени с CoD:WII. Наскоро шефът на Sledgehammer, разработчик на играта сподели в интервю за Gamespot какво е означавало работата по играта за него и какво мисли за предстоящата игра.

Говорейки за важността на събитията, отразявани в играта, Майкъл Кондри определи важността на Втората световна война, като прави сравнение с една позабравена война днес: испано-американската.

Не трябва да позволим Втората световна да избледнее. Това е твърде важен момент на сблъсък в човешката история, за да я оставим в забвение – по начина, по който оставихме испано-американската война да избледнее в спомените на тази държава. Това е една значима война. Това и направи от CoD:WWII най-личната и дълбока игра, по която някога съм работил. Работил съм по много проекти, с които се гордея, множество креативни игри, които ми донесоха много радост и въодушевление. Но никоя от тях не е носила историческата тежест и значение на тази. Усещането беше много възнаграждаващо“, обяснява Кондри.

Call of Duty: WWII излиза в началото на следващия месец за PlayStation 4, Xbox One и PC.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари