Ново видео към Call of Duty: WWII дава подробности за The War Machine

1
186

Activision представи ново видео към Call of Duty: WWII, което дава поглед към следващото допълнение към играта: The War Machine. Сдобивайки се с него ще получите достъп до сериозен пакет със съдържание – три нови карти, нов режим: War Mode, както и изцяло нова глава от Nazi Zombies. Освен тях, във видеото по-горе може да видите и част от Operation Husky, съвместна работа на Sledgehammer Games и Raven Software.

„Операция Хъски“ е взета от реалната историческа действителност – това е кодовото име на офанзивата на съюзническите сили в Сицилия през 1943. Операцията откъсва от лапите на Оста Сицилия и помага за свалянето от власт на Бенито Мусолини, а с това и освобождението на Италия.

Дали ще заемете позицията на войските на Оста или тази на Съюзниците, The War Machine ще ви предложи всякакъв род забавления – да събирате разузнавателна информация и да използвате своя стратегически ум, да хвърляте коктейли Молотов, да стреляте, да летите с бойни изтребители и браните небето. Допълнението към играта излиза на 10.04.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
e-mil
e-mil
3 години

„„Oпepaция Xъcĸи“… вpъщa дocтъпa дo cpeдизeмнoмopcĸия бpяг“

Съюзниците не са губили достъп до средиземноморски брегове. По време на войната Гибралтар и Малта остават британски, а освен това воюват в Северна Африка. Немските войски там капитулират през пролетта на 1943 – няколко месеца преди тази операция.

* * *
„Тhе Wаr Масhіnе щe ви пpeдлoжи… дa лeтитe c бoйни изтpeбитeли…“

Е, то няма небойни изтребители. И досега не са измислени. 🙂