Последно Microsoft обяви един нов начин притежателите на Xbox One да индивидуализират дизайна на своя контролер. Посредством Xbox Design Lab програмата, можете да направите един наистина “ваш” контролер, да го закупите, да получите абонамент за Xbox Gold и дори да спечелите малко пари от идеята си.

По този начин корпорацията се опитва да накара потребителите да освободят и най-дивите си мечти за дизайн на конзолата и аксесоарите. Потребителите могат да се сдобият с допълнителна виртуална валута в Xbox Live на база продажбата на скина и да видят дизайна си по маркетингови кампании. Можете и да патентовате идеята си и да изкарвате пари от нея. Лорънс Томпсън, креативен директор в Xbox агенцията за реклама “McCan” Лондон коментира за кампанията: “Когато вие създадете дизайна за платформата, освен че го притежавате, той автоматично става ваш, може да бъде именуван от вас и рекламиран от вас – когато за първи път поискате да изкарвате пари от него, ние ще ви предоставим и маркетинговите инструменти, с които да продължите напред“.

За първи път Xbox Design Lab беше презентирана на Е3 2016, позволявайки на геймърите да променят цветовете на Xbox One контролерите в до поне осем милиона комбинации (поне така твърди Microsoft). Засега услугата е най-функционална в САЩ и Канада, но компанията увери, че ще я разпространи и по други региони по-късно тази година, но засега се ограничава само до някои пазари.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за