Над 1 млн. хора са търсили клипове за възрастни на Borderlands тематика в дните след премиерата

0
531

Оказва се, че когато дойде премиерата на някоя голяма игра, в сайтовете за възрастни се появява много търсене за пикантни кадри в нейн стил. До сега най-явно се случва с игрите Overwatch, Red Dead Redemption и дори Pokemon.

Тази година най-голямо търсене има за пикантерии под формата на Borderland 3 – шутърът в отворен свят на 2K Games и Gearbox Entertainment.

Според един от най-известните сайтове в тази категория, над милион души са потърсили материал в духа на заглавието, предават от Daily Star. И то само в 5-те дни след премиерата на играта. Това е ръст в интереса от 12905% спрямо периода преди пускането.

С други думи, Borderlands 3 е пет пъти по-популярна от Fortnite и три пъти по-популярна от Overwatch, поне по отношение на палавите видеа.

На тази снимка ще видите най-популярните търсения във въпросния сайт:

Статистиката показва, че Xbox геймърите са показали по-голям интерес от PS4 колегите си.

„Въпреки че Borderlands е пусната за редица конзоли, статистиците ни откриха, че Xbox потребителите са със 78% по-заинтересовани.“, казват от PH.

Що се отнася до посетителите от мобилни устройства, Android потребителите са 12% по-заинтересовани да търсят на Borderlands тематика спрямо iOS юзърите.

Мъжете показват с 84% повече интерес от жените. По отношение на възрастта, хората между 19 и 24 години са със 119% по-активни от останалите.

Въпросните хора са заинтересовани от клипчета с анимационни и аниме герой, косплей и други подобни. Също така търсят за игри като Fortnite, Overwatch и дори Minecraft.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за