Трейлър на NBA 2K21 показа истинската сила на новото поколение Xbox Series X и PS5 конзоли

0
647

Появи се нов трейлър за играта NBA 2K21, който показва възможностите на следващото поколение конзоли – Xbox Series X и PlayStation 5. По принцип между версиите на годишните спортни игри рядко има голяма разлика.

В случая обаче, смяната на поколенията ще осигури истинска стъпка напред

Ще има впечатляващ фотореализъм, ще има много и реалистични фенове, треньори, мажоретки, талисмани и рефери. Те ще бъдат генерирани по начин, който няма да води до спад в производителността. Целта е играта да се чувства по-жива и истинска от всякога.

NBA 2K21 ще се появи на 10 ноември за Xbox Series конзолите, на 12 ноември за PS5 конзолите в някои страни (САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия) и на 19 ноември за всички останали собственици на Sony конзолата.

От 2K Games казват, че са добавили 150 уникални и управлявани от AI персонажа на игрището. Това засяга абсолютно всяка роля, която можем да си помислим. Освен гореспоментатите, можем да видим дори чистачи.

Важно е да се отбележи, че в трейлърът няма перфектен геймплей. Близките кадри на лицата на играчите са страхотни. Когато гледаме голямата картинка обаче виждаме нереалистично движение и спиране на персонажите. Сякаш ли моделите им не могат да издържат на темпото. Движението е подобно на това от предишните игри.

Все пак се вижда, че разликите в графиката на общо ниво между настоящото и бъдещото поколение конзоли е огромно.

В играта са добавени още:

  • Нови анимации на игрището и системи за сблъсък между играчите
  • Ново поколение осветление, текстури и физика
  • Нова камера
  • Огромна колекция от музикално озвучение – 202 песни

Тепърва очакваме разработчиците да пуснат повече информация за новия енджин на играта и използването на изкуствен интелект. Ще има и възможност в MyPLAYER Builder да създаваме играч, който да прилича на нас.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари