21.6 C
София

На 22 ноември излиза първият експанжън за Dead Island

Най-четени

Игралното студио Techland обяви, че 22 ноември е окончателната дата, на която ще дебютира първият експанжън на хитовата игра Dead Island. Допълнението ще се казва Bloodbath Arena. То трябваше да излезе още през октомври, но пускането му се забави, за да имат време разработчиците да изчистят проблемите, които са забелязани в играта, предаде Game Spot.

В базовата игра Dead Island имаше доста бъгове, които ангажираха времето на хората, които трябваше да сглобят Bloodbath Arena. Експанжънът ще излезе в един и същ ден за платформите Xbox 360, PlayStation 3 и PC.

Разширението Bloodbath Arena ще бъде достъпно безплатно за хората, които разполагат със специалната версия на играта, която беше достъпна за предварителни поръчки преди официалното излизане на Dead Island. Останалите геймъри ще могат да купят експанжъна за 9.99 долара или 800 майкрософтски точки.

Bloodbath Arena ще съдържа нови приключения, които ще са предназначени както за единична игра, така и за мрежови забавления. Радикални промени във философията на играта няма да има. Всичко отново ще се свежда до справянето с вълни от зомбита, които имат за цел да ви убият.

Заслужава си да се отбележи добавянето на едно ново оръжие, което ще могат да използват геймърите, сдобили се с експанжъна. Става въпрос за мозъчно-вълновата бомба. Повече подробности за нея ще научим, когато излезе самото разширение за Dead Island.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини