По-рано този месец, един от шефовете на CD Projekt RED – Мачин Ивински – се появи в YouTube, за да поднесе за пореден път лично извинения за всички проблеми, свързани със Cyberpunk 2077. Освен това, Ивински представи и планът, който CDPR ще следват, за да оправят бъркотията в играта. Стартът на този план включваше издаването на голямо обновление (под номер 1.1) в края на януари. Пачът се появи преди дни, но заедно с оправянето на едни грешки, той въвел съвсем нови, предават Slashgear, PC Gamer и др.

Един от по-големите от тези проблеми е свързан с разговора с Такемура (в Down on the Street), който преди въобще не се обажда на Ви. А сега, след налагането на кръпката, той му се обажда, но не казва нищо. Това създава на свой ред проблем с прогреса ви и запазените файлове, макар че някои потребители на Reddit са открили начин този проблем да бъде преодолян.

Решението, цитирано от PC Gamer в този случай е да заредите запазена игра отпреди Ви и Такемура да напуснат офиса на Уакако. Щом Ви свърши разговора си с Такамура извън офиса и видите индикатора за прогрес в куеста, веднага се прехвърлете 23 часа напред във времето – така ще прескочите разговора.

Макар и обновлението наистина да оправя куп бъгове (основно в PS4 и PC версията, потребителите на Xbox изглежда не са такива щастливци), то носи за някои нови такива.

Пълният списък с подобрения, които носи обновление 1.1, може да видите тук.

1 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари