За радост на феновете на Mass Effect, предстоящата игра Andromeda ще бъде достъпна чрез демо, предоставено от EA/Origin Access. Десетчасовият пробен период на Mass Effect Andromeda ще позволи на геймърите да се наслаждават на мултиплеър режима колкото поискат, но според информация от BioWare сингъл-плеър режимът ще е ограничен.

Продуцентът Фернандо Мело сподели в Twitter: „Можете да играете само сингъл-плеър режима ако искате, но той е затворен – не можете да продължите историята след определен момент, но можете да изследвате неограничено пространство или да опитате отново„. Това е съвсем обичайно за ЕА/Origin Access пробните периоди. Демото на Battlefield 1 например, предоставяше на геймърите неограничен мултиплеър режим (за кратък период от време), но само няколко единични мисии. Така че това в никакъв случай не бива да изненадва никого.

ЕА/Origin Access пробният период на Mass Effect: Andromeda ще е достъпен на 16-ти март за Xbox One и персонални компютри, пет дена преди официалното излизане на играта на 21-ви. За съжаление, все още няма разработена версия на EA Access за PlayStation 4.

Днес Фернандо Мело сподели в Twitter и ново изображение, демонстриращо новата функция за мисии, която обединява сингъл-плеър и мултиплеър режимите. Освен това научихме, че някои специфични пакети от мултиплеър режима с различно оборудване могат да бъдат отключени чрез игране на играта или чрез истински пари. Въпреки че бета разработката беше отменена, тази седмица посетилите PAX East могат да опитат пълната версия на играта.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Azhenanonimus Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
anonimus
anonimus

Хаха след като за 10 часово демо са ограничили сингъла… това говори че няма да е много дълъг.

Azhen
Azhen

Напротив.Едва първата мисия или зона така да кажем – Habitat 7 + част от Nexusa със странични мисии и диалози ми отне 5 часа … Според мен играта ще е голяма дори и мисля да си я купя , пробвах мултиплеъра и ме грабна от раз , същата формула като на 3-ката само че с интеграция към сингъл плеър кампанията.Подобрено от Dragon Age Inquisition. А колко нов lore има в новия Mass Effect . поне за сега съм удовлетворен , цялата история с арките и новите врагове ще е интересна. Не съм от хората които си купуват игри много често… Виж още »