Techland представи тази седмица ново видео към Dying Light 2. Видеото е част от познавателните серии Dying 2 Know, в която разработчици от екипа на играта говорят за процеса на работа по Dying Light 2. Видеодневникът акцентира над чудовищата, които ще срещнете в играта и различните начини за справяне с тях.

Акцент във видеото се явява опитът на главният герой Алън Колдуел и неговите другари да проникнат в болница, завладяна от зомбита. Целта им е да се сдобият със специални гривни, които показват нивото на заразяване. Друг акцент във видеото е стелт и паркур механиките в новия Dying Light. Именно подобренията в стелт системата, които Techland са направили са и фокусът в изказването на водещия дизайнер Тимон Смектала, който обяснява, че през деня, много от сградите ще са населени със зомбита, които убиват всеки срещнат. Благодарение на подобренията в стелт системата обаче, вие ще може да се прокрадвате покрай тях напълно незабелязано.

Що се отнася до зомбитата в играта (участниците във видеодневника избягват да ги назовават по този начин), то те са няколко типа, като всеки от тях се отличава свои собствени характеристики.

Така например, Volatile са бързи и ловки, но им липсват някакви специални умения. Biter: Volatile weakened by sunlight, resembles the classic slow zombie; са представители на клас Volatile, но отслабени от светлината – сходни с класическата представа за зомбита. Demolisher са огромни и силни, като могат да хвърлят различни предмети по своите врагове. Renevant possesses spikes on its back; притежават шипове на гърбовете си, Banshee: attacks by jumping from above, has large claws out of proportion to the rest of its body. пък имат огромни нокти и нападат жертвата си от високо, Howler. служат като разузнавачи и предупреждават своите събратя в момента, в който усетят присъствието ви.

В края на видеото се обяснява, че в следващото издание на Dying 2 Know ще бъдат дадени подробности за комбат стиловете, крафтинг механиката и повече за паркур механиките.

Dying Light 2 излиза на 07.12.2021 за платформите на PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One and Xbox Series X/S.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари