Frostpunk на 11 bit studios може и да не пожъна огромния успех на This War of Mine, но утвърди позициите на студиото като компания, която успява да създава интересни и сериозни заглавия. Краят на стиймпънк наближава обаче и той се казва On The Edge.

С първоначално кодово име TVADGYCGJR, On The Edge ще продължи от мястото, на което свърши главната кампания в играта.

От тийзъра, който публикуват 11 bit не става много ясно за същността на експанжъна, но в описанието в страницата на On The Edge четем, че той ще ни представи изцяло нов сценарий и история, чието действие се развива след Голямата буря, нова карта от пустошта, както и „уникални механики“ за Frostland. Авторите на играта не съобщават точна дата на излизане на On The Edge.

Frostpunk е игра, която се появи преди две години. Подобно и на This War of Mine, Frostpunk изправя играещите пред трудни за решаване дилеми, в които трябва да вземат нелеки решения, като например дали да използвате детски труд, за да работят двигателите няколко часа повече на ден и да осигурите топло на вашите оцелели, но с риск за здравето на малките.

Играта е смес от жанрове. Отличаваща се с мрачен и уникален художествен дизайн, Frostpunk смесва градостроителен сим със сървайвъл приключение и стиймпънк разказ, насочващ вниманието към проблем от днешната действителност.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари