Ново видео към Horizon Zero Dawn

0
13


DuallShockers сподели ново видео към Horizon Zero Dawn на Guerilla Games. Видеото е от Tokyo Game Show и е с продължителност 26 минути. Играта определено изглежда завършена и може да видим във видеото различните оръжия, с които Алой ще разполага, като лък, прашка, арбалет и др., както и някои от механичните чудовища.

Междувременно в интервю с GameInformer, Матайс де Йонг, директор на играта, сподели, че преди да се захванат с Horizon, Guerilla са разглеждали още една концепция за игра. Поставили на масата двете идеи, студиото не се поколебало коя от тях ще реализират.

„Работихме върху тези прототипи за година-година и половина, проведохме няколко теста с външни екипи от Sony и с хора от студиото ни, и на един момент нещата бяха на кантар. Със сигурност Horizon не беше по-малко рисковата концепция, но със сигурност тази, която, когато всички я обсъдихме си казаха: „ОК, трябва да направим това“, споделя де Йонг. „Това е ролева игра. Отворен свят. Не разполагахме с никакви инструменти. Не разполагахме с енджин, който да подкрепя този отворен свят. В същото време обаче, това беше една толкова вълнуваща идея, така че зарязахме всичко, което бяхме направили по другия проект и продължихме с Horizon“.

Звучи любопитно и може би това ще е следващия проект на Guerilla.

Horizon Zero Dawn излиза през март следващата година за PS4.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари