Остава точно една седмица до излизането на Peril on Gorgon, първото от планираните две допълнения към играта на Obsidian Entertainment The Outer Worlds. Това даде повод на студиото да представи основните достойнства на експанжъна в продължително видео с коментар от директора на играта Кери Пател. Видеото е цели 11 минути и разкрива доста от това, което може да очаквате от The Outer Worlds: Peril on Gorgon, така че ако не желаете да разбирате каквото и да е за допълнението, може да пропуснете гледането му.

Експанжънът ще представи изцяло нова история и три нови куеста, заедно с няколко странични такива, нови оръжия, брони, предизвикателства и събития.

В Peril on Gorgon, вие и вашите другари откриват отсечена ръка, която държи тайнствено съобщение. То ви отвежда към изцяло нова планета – астероидът Горгона, бивша експериментална лаборатория на „Халцион“, в която са се случили многобройни ужасяващи инциденти. Вие ще отпътувате към Горгона, след посещението си на планетата Монарх, което означава, че не е задължително да сте завършили първо цялата игра преди да отидете на Горгона, а ще може да отидете на нея, когато поискате и да поемете предлаганите там мисии. По време на разследването ви на Горгона, където ще срещнете пълчища от чудовища и безскрупулни мародери, ще се запознаете с жена на име Мини Амброуз, която ви предизвиква да разрешите загадка, свързана с обречен на провал мистериозен научен експеримент.

 

Peril on Gorgon излиза на девети за всички достъпни платформи.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари