Ново MMO по Star Wars

0
22

Sony са сключили договор с Lucas Arts за направата на нова MMO игра във вселената на Star Wars. Докато феновете се чудиха защо компаниите са решили да направят такава игра, след като The Old Republic все още не е излезнала и се очаква да е огромен хит, двете компании разкриха, че всъщност става въпрос за браузър игра, която да се играе директно в интернет, подобно на много другия заглавия, голяма част от които са във Facebook.

MMO-то ще е в стил Clone Wars, т.е. анимационно и няма да бъде насочено към hardcore геймъри. От Sony споделят, че предпочитат играта да е със семейна насоченост. С други думи тя може да се играе от всеки и не ви задължава да прекарвате дълго време онлайн за разлика от останалите популярни в момента MMO игри.

В новото заглавие ще има най-различни видове мини-игри от сорта на космически битки с кораби, съзтезания, пъзели, „tower defence” тип игри и много други.

Играта няма да изисква пари, за да се закупи или играе, но ще има месечна такса по избор, която да ви осигури повече съдържание. Разбира се, ще има и микротранзакции, с които феновете да могат да си закупуват предмети, оръжия и скинове за главните герои.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари