Още от излизането си миналия месец много геймъри се оплакаха от фрустриращата трудност на играта Outlast 2, но с нов ъпдейт потребителите вече имат избор.

Разработчикът на заглавието Red Barrels пусна патч за версията за Windows персонални компютри и една от промените е „цялостно ребалансиране на трудността на играта“. Все още студиото не е уточнило какво точно е пренастроило в света на Outlast 2, като само съобщи: „Днешният пач въвежда някои леки промени в трудността на играта в ключови моменти и локации. На средно ниво на трудност това ще предложи на играчите по-балансирано преживяване, което обаче не се губи ни най-малко на трудните и кошмарните нива на трудност“.

Освен това обновлението цели да поправи още някои неприятни бъгове. Размерът на субтитрите са увеличени, а микрофонът в играта вече не изисква допълнителни батерии. Поправен е и проблем с Intel HD 4000 картите, които не изобразяваха добре динамичните светлини. След ъпдейта геймърите ще могат да настройват и желания фреймрейт чрез команден параметър „-refreshrate 60“ или да спрат мащабирането на текстури чрез „-notexturelimit“ (това работи в зависимост от количеството видео RAM).

За момента ъпдейтът е достъпен само притежателите на Windows персонални компютри и се очаква новата версия да излезе и за PlayStation 4 и Xbox One.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари