Ако сте фенове на олдскул хорър филмите, то много вероятно е Until Dawn, ексклузивът за PS4, излязъл преди четири години, да е сред любимите ви видеоигри. За съжаление обаче, продължение на играта така и не видяхме. В момента Supermassive, студиото зад Until Dawn, работи по Man of Medan, първата игра от планирана антология, която се предполага, че ще е съставена от пет игри в различни жанрове на ужаса. И колкото и страхотно да звучи сюжета им на следващата им игра и новината за готвената хорър пенталогия, то мнозина се питат: „А какво стана с Until Dawn 2?“ Същият въпрос задават и GameInformer на хора от студиото. Вероятно такава игра да има. Просто трябва да изчакаме. Доста.

„След Until Dawn, мнозина помолиха за продължение, и то все още е на дневен ред за нас, и знаем, че играта си има своята фен база, която харесва тези неща“, обяснява изпълнителният директор на Supermassive Пит Самюелс. „Но много от усилията, които влагаме при създаването на антология отразява именно желанието ни да служим на нашата вярна фен общност от нашата собствена перспектива, както и да служим на самите нас и на това, в което вярваме, а то е да създаваме повече истории и герои, и да го правим по-често от един или два пъти на няколко години“, споделя той.

Man of Medan, част от The Dark Pictures Anthology, името на споменатата антология, ще ни представи група младежи, тръгнали с яхта в морето в търсене на отдавна потънал кораб. Купонът се превръща в кошмар, когато събуждат древно зло и всички попадат в смъртна опасност. Man of Medan се очаква да излезе по-късно тази година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари