Отлагането на премиерата не дадена видеоигра е нещо съвсем нормално в днешно време, но 2020 започва недобре в това отношение. След като разбрахме, че Final Fantasy VII Remake, Iron Man VR, Marvel’s Avengers и Cyberpunk 2077 няма да излязат в анонсирания преди срок, сега стана ясно, че и още една голяма игра няма да излезе навреме.

Techland обявиха тези дни, че Dying Light 2, продължение на хитовото зобми приключение от 2015, Студиото направи своя анонс в социалната мрежа Twitter, а мотивите за забавянето бяха обичайните в подобни случаи.

„Първоначално целта ни беше пролетта на 2020 да се осъществи излизането на Dying Light 2, но за съжаление се нуждаем от повече време за разработка, за да изпълним нашата визия. Ще ви предоставим повече подробности в следващите месеци и ще се върнем, когато може да споделим нещо повече. Съжаляваме за неблагоприятните новини. Наш приоритет е да доставим едно преживяване, което отговаря на нашите високи стандарти и вашите очаквания“, обясняват от Techland.

За разлика от споменатите по-горе игри, Dying Light 2 нямаше фиксирана дата на излизане – единственото, което беше посочено е „пролетта на 2020“, но да се надяваме, че играта ще излезе до края на годината. Dying Light 2 се разработва за настоящето и следващото поколение конзоли, както и за персонални компютри.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари