Codemasters забавиха за пореден път излизането на DIRT 5, след като това се случи и през август тази година. Тези дни от студиото обявиха още веднъж нова дата за премиерата на играта. Вместо през октомври, сега датата на излизане на DIRT 5 е 06.11.2020 за PlayStation 4, Xbox One и PC. Поръчалите си Amplified изданието все така ще получат достъп до заглавието по-рано от другите: на 03.11. Плановете играта да излезе за следващото конзолно поколение остават нероменени – DIRT 5 ще се появи с първите игри за PS5 и Xbox Series X, успокояват Codemasters в Twitter.

„Новини: DIRT 5 ще излезе на шести ноември за Xbox One, PS4 и PC. Xbox Series X и PS5 версиите все още са планирани да излязат през тази година. Нашето пътуване току-що се удължи. Благодарим, че сте част от него заедно с нас“, се чете в съобщението.

Подобно и при забавянето от август, причина за това Codemasters не дават. Тези, които си поръчат PS4 или Xbox One версията на играта получават безплатен ъпгрейд към следващото поколение.

DIRT 5 беше разкрита по време на Inside Xbox по-рано тази година. Наред с редица новости, голямата звезда в играта се очаква да е изцяло новия кариерен режим, който ще е озвучаван от ветераните в гейм индустрията Нолан Норт и Трой Бейкър. „Кариерата“ ще предложи пет големи глави със 130 събития.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари