Италианското студио LKA обяви, че Martha Is Dead няма да излезе в планирания срок. Играта трябваше да дебютира за конзоли и PC в края на тази година, но излизането ѝ е забавено за февруари 2022.

Действието в Martha Is Dead се развива през 40-те години на миналия век по време на Втората световна война. Близначката на вашата героиня е открита мъртва и вие, в ролята на Джулиа, ще трябва да откриете истината за нейния край в един свят, който е обусловен от мистерия и вярвания, местен фолклор и изключителния ужас на войната.

„Марта е мъртва и нейната сестра-близнак Джулиа, младата дъщеря на германски войник, ще трябва сама да се справи с дълбоката травма от загубата и скръбта от нейното убийство. Търсенето на истината е обвито в мистериозен фолклор и извънредния ужас на войната, която се приближава все по-близо и по-близо. Кое ще вземе надмощие?“, гласи официалния анонс на играта.

Разкрита преди повече от две години, Martha Is Dead е дело на LKA.it. Италианското студио стана известно с играта си от 2015 The Town of Light. Подобно на Martha Is Dead, The Town of Light беше психологически трилър, в който млада жена се завръща към нейния собствен ужас с цел да го преодолее и да го забрави завинаги.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари