След откриването в сряда, Marvel и Square Enix потвърдиха за подготвянето на нов съвместен проект базиран на Отмъстителите. Играта се разработва от студиото на Square Enix – Crystal Dynamics (направили Rise of the Tomb Raider) и Eidos Montreal (Deus Ex: Mankind Divided).

Беше пуснат трейлър в YouTube, потвърждаващ новия проект. Видеоклипът не представя истинския облик на играта, а по-скоро настройва зрителя за едно тъмно бъдеще, където Отмъстителите отново ще се съберат. Засега няма никакви други детайли – нито за кои платформи се подготвя, нито дата на издаване. Засега единственото, което имаме, е краткото изявление на Square Enix:

„Проектът на Отмъстителите се разработва от геймъри по целия свят и ще включва всички герои, локации и емблематични моменти, които от самото начало са вълнували феновете на франчайза. Играта ще съдържа нов и напълно оригинален сюжет, и ще въвлече играчите в свят, в който да се забавляват с години. Повече детайли около проекта и други игри ще бъдат обявени през 2018-та година“

Още повече – това няма да е еднократен проект. Square Enix и Marvel събират сили заедно в едно „многогодишно сътрудничество“ от което ще излязат няколко игри. Освен със Square Enix, Marvel работи и с студиото на Ratchet & Clank – Insomniac върху ново заглавие, свързано със Спайдър-мен. И още, Telltale разработва приключенска игра базирана на Пазителите на галактиката.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за