След слуховете за разработката на версии на Pokemon Sun и Pokemon Moon за Nintendo Switch изглежда GameStop непреднамерено разкри, че е възможно да играете любимата си игра на новата конзола. Очакваното издание засега е именувано Pokemon Stars и се предполага, че ще излезе по-късно тази година.

В обява на сайта на GameStop, която почти веднага бе свалена, компанията даде няколко думи относно библиотеката с игри за Switch:

Nintendo Switch игрите ще включват нови заглавия от Mario, Splatoon, Zelda, NBA и още. Ще е възможно да играете Skyrim навсякъде, или Pokemon вкъщи на конзолата. Тя ще може да се допълва и с много полезни сменяеми аксесоари.

Така че заедно със Zelda: Breath of the Wild е възможно да играем и Splatoon, Mario и Pokemon игри възможно по-скоро (без да споменаваме и Skyrim и NBA). Все пак трябва да се има предвид, че не е сигурно, че ще бъде издадена по една игра от всяка серия. Има възможност и вместо обявяването на ново заглавие да се изпълняват старите, благодарение на Virtual Console. Въпреки това се очаква Nintendo Switch да има много добро начало с пускането на игри от Skyrim и Pokemon.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за